Ajánló

Tisztelt Olvasóink!

A Magyar Hírlap print lapszámai jelentős részben már home office-ban készülnek. Munkatársaink közel kétharmada otthonából rácsatlakozva a szerkesztőségi rendszerre látja el feladatát. És ez így is lesz mindaddig, amíg Magyarország le nem győzi a koronavírus-járványt, amíg életben van a rendkívüli jogrend. A személyes érintkezések csökkentésével védjük munkatársaink és közvetlen hozzátartozóik egészségét, és szeretnénk példát is mutatni honfitársainknak, hogy komolyan vesszük a veszélyhelyzetet.

Vigyázunk egymásra, vigyázzunk egymásra! Ennek jegyében kérjük hűséges olvasóinkat is, hogy a bolti és újságárus vásárlás helyett térjenek át az előfizetésre, előfizetőinket pedig arra, hogy válasszák az átutalásos díjfizetést! Mindez kontaktusmentesen bonyolítható. Kedvezményes előfizetési lehetőségeket ajánlunk új és korábbi előfizetőink számára, nyugdíjas olvasóinknak pedig ezen felül is további kedvezményeket nyújtunk.

Lapunk megrendelhető:

e-mail: elofizetes@magyarhirlap.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: (06-1) 887-3200

Bankszámlaszám: 11705008-22532088-00000000

magyarhirlap.hu/Előfizetés

Magyar Hírlap Kiadói Kft.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom